ASApro Projektipalvelu
EtusivuTaustatietoaTuotteet/palvelutYhteistyökumppanitOhjeitaYhteystiedotKysymyksiäEnglishBlog
PlanMan Project -ohje
PlanMan Project paikka-aikakaavio
PlanMan-maanrakennusohje
Tarkka aikataulu - PlanMan Project
TCM laskennan muokkaus
PlaNet-ohje 1 sivu
PlaNet-ohje 15 sivua
PlaNet-JD -ohje
PlaNet-moniprojektiohje
Lohkokaavion laadinta PlaNet
Matkaraportti excelillä
Ohjeita

Näillä sivuilla on ohjeita ja malleja auttamaan PlanMan Project -ohjelman sekä PlaNet-ohjelman käytössä. PlanMan Project -ohjeet toimivat suurelta osin myös Tocoman Aikataulu (ent. TCM Planner) -ohjelman käytössä.

PlanMan Project -ohjeessa on yleisiä asioita käyttämisestä.

PlanMan Project paikka-aikakaavio -ohjeessa kerrotaan miten paikka-aikakaavio (vinoviiva-aikataulu) laaditaan.

PlanMan Project -maanrakennusohjeessa on kuvattu maanrakennukseen laaditun mallipohjan käyttöä.

Tarkka aikataulu - PlanMan Project -ohjeessa on kerrottu miten ohjelmalla saa tehtyä tarkkoja aikatauluja. Kestot ja ajoitukset tehtävillä ovat tunneissa. Työaikamäärityksissä on käytettävissä kaikki päivät ja kellonajat. Ohjeen kuvaamaa käyttöä varten on myöskin olemassa mallipohja.

TCM laskennan muokkaus -ohjeessa kerrotaan miten laskentaohjelmasta excel-tauluun siirretystä raportista rajataan helposti tarvittavat rivit, jotka sitten kopioidaan PlanMan Project -ohjelmaan vastaaviin sarakkeisiin/riveille. 

Yhden sivun PlaNet-ohje
auttaa tärkeimpien toimintojen löytämisessä. Toimenpiteet ovat suositeltavassa järjestyksessä. Keskellä ohjelman toiminnot. Oikealla käyttöohjeen sivut. Huom! löydät käyttöohjeen kun katsot Käynnistä-valikosta (Start) -> ohjelmat -> PlaNet+ 6.4 -> PlaNet+ 6.4 käyttöohje.

15 sivun PlaNet-ohje kertoon ohjelman käyttöön liittyviä toimintatapoja ja vinkkejä kuvin ja sanoin. Koulutuksessa käsiteltyjen asioiden muistitukena.

Jydacomin kustannuslaskentaohjelmistosta voidaan siirtää tavoitearvionimikkeistö PlaNet-ohjelmaan suunnittelun pohjaksi. Huom! uudemmassa Saas-sovelluksessa erotinmerkkinä on puolipiste.

Excelillä tehty matkaraporttipohja. Siinä jokaiselle kuukaudelle oma välilehti ja näissä kaikki kuukauden päivät. 1. välilehdelle laitetaan oma nimi. Työmatkan alku- ja loppukellonaika (muotoa 11:30). Näistä lasketaan päivärahat. Taulukon alareunassa on auton kilometrien laskenta. Korvausmäärillä kerrottuna saadaan alareunaan kuukausittaiset matkakorvaukset.