ASApro Projektipalvelu
EtusivuTaustatietoaTuotteet/palvelutYhteistyƶkumppanitOhjeitaYhteystiedotKysymyksiƤEnglishBlog
Koulutus
Konsultointi
PlanMan Project
PlaNet-ohjelmistot
Muut ohjelmistot
Konsultointi

Aikataulusuunnittelun konsultointi ohjelmista riippumattomasti tai niiden kanssa. Miten aikataulua kannattaa lähteä tekemään esim. PlaNet, PlanMan Project tai Tocoman Aikataulu -ohjelmilla.

PlanMan Project sekä PlaNet/PlaNet+ -ohjelmistojen käytön konsultointi. Tyyppillisesti tehdään jonkin tulevan/käynnisssä olevan projektin aikataulu tai sen päivitys. Usein myös muokataan jana-aikatauluna tehtyyn suunnitelmaan paikka-aikakaavio sekä seurantaominaisuudet.


Konsultointia on myöskin ohjelman käyttötavan sovittaminen yrityksen tarpeisiin sekä siihen liittyvä mallipohjien ja ohjeiden tekeminen. Ohjelmat pitävät sisällään paljon erilaista laskentaa ja niiden tulosten esille tuominen pitää sisällään useita vaihtoehtoisia tarkastelutapoja.

Konsultointi voidaan toteuttaa yrityksessä yhdessä asiantuntujoiiden kanssa, etäyhteydellä (Teams) jakamalla näyttö ja keskustelemalla tietokoneyhteydellä, itsenäisenä työnä tai näiden yhdistelmänä. Etäyhteydellä asiakas voi tehdä suunnitelmaa ja kouluttaja voi ohjata toimintaa näytönjaon avulla. Tarvittaessa hallinnan voi siirtää konsultille ja takaisin.

Kun työväline ja sen ominaisuudet ovat kouluttajalle tuttuja, saadaan suunnitelmat nopeasti tehtyä ja toisaalta voidaan hyödyntää sen antamat mahdollisuudet mahdollisimman tehokkaasti/optimaalisesti. Kun saman tyyppisiä toimintatapoja on sovellettu jo kymmenissä yrityksissä aikaisemmin, niin sopiva toimintamalli löytyy yleensä nopeasti. Toisaalta kokemus muilta toimialoilta tuo esille myös vaihtoehtoisia toimintatapoja. Koska rakentaminen on tuttua käytännössäkin, ei käsitteet tuota ongelmia.

Kysy lisää! Kysyvä ei tieltä eksy.