ASApro Projektipalvelu
EtusivuTaustatietoaTuotteet/palvelutYhteistyökumppanitOhjeitaYhteystiedotKysymyksiäEnglishBlog
Aikataulukoulutukset
Projektinhallintaohjelmien käyttö
lokakuu, 2015
lokakuu, 2019
Koulutettavien määrä
Järjestetyissä koulutuksissa osallistujien määrä on vaihdellut 1-60 henkeä

Koulutettavien määrä vaikuttaa kuitenkin koulutuksen sisältöön ja päivän toimintaan hyvin paljon. Alle kymmenen hengen koulutuksissa sisältö voi olla yksilöidympää kuin isoilla ryhmillä. Isoilla ryhmillä koulutus on tiedon jakamista osallistujille ja kysymyksille ja niistä aiheutuville "sivupoluille" on hyvin rajoitetut mahdollisuudet. Isossa ryhmässä on myöskin pyrittävä etenemään hitaimpien vauhdilla, jotta kaikki oppisivat. Vaarana on että nopeimmat menettävät tarkkaavaisuutensa.
Toki jo pienemmässäkin ryhmässä (5-10 henkeä) voi aktiivinen "oman tiensä kulkija" aiheuttaa melkoista sekaannusta. Varmin temppu tähän on tehdä jotain omaa aikataulua ja kysyä jotain omaa juttua, mikä ei ole lähelläkään senhetkistä aihealuetta. Näitä kun tekee vaikka 2-3 päivän aikana, niin koko päivän ohjelma/aikataulu on varmasti sekaisin ja poikkeaa suunnitellusta.

<< Takaisin Lisää kommentti
Asko
28.08.2020 12:57:27
Etäkoulutukset
 Näyttää siltä, että etäkoulutuksissa pienissä ryhmissä saa hyvän tuntuman ryhmän kanssa. Hienoa on että osallistuminen on helppoa, kun ei tarvitse matkustaa. Näyttöjä puolin ja toisin jakamalla saadaan asiat selvitettyä hienosti. Esimerkiksi ohjelman asetuksiin tarvittavat määritykset saadaan oikeasti tehtyä heti ja mutkattomasti.
Isojen ryhmien ongelma on kontaktin puuttuminen kouluttajan ja osallistujien välillä. Toisaalta tietoa saadaan nopeasti ja tehokkkaasti jaettua isollekin ryhmälle.
1 items total
Lisää kommentti
Nimi*
Aihe*
Kommentti*
Syötä kuvan tunnistekoodi*
Päivitä kuva